Toilet kitten

Professioneel kitwerk in een toilet is niet alleen mooi en strak, het is ook belangrijk voor de hygiëne. Een wc kitten is een precieze klus. Alle hoeken moeten goed afgekit worden. Daarnaast is het bij een toilet afkitten belangrijk dat er kit wordt aangebracht daar waar de tegels en het sanitair met elkaar in contact komen.

Laat Frenks Kitwerken daarom uw toilet kitten.

Uw toilet kitten: vanaf € 70,- all-in.

Toilet laten kitten

Veel ervaring met toilet kitten

Frenks Kitwerken heeft veel ervaring met kitwerk, waaronder ook toiletten afkitten. Is een wc goed gekit, dan krijgen lekkage en schimmel geen kans. Frenks Kitwerken verwijdert voor u de oude kit en brengt nieuwe, schimmelwerende en waterdichte kit aan. We geven u graag alvast wat advies.

Hoe komt schimmel in kitwerk?

Beschimmelde kit in uw toilet ziet er verouderd en onfris uit. Schimmels ontstaan door verkeerde keuze kit, slecht ventileren en/of verkeerd schoonmaken. De enige oplossing is dan het vervangen van de kit.

Check kit in uw toiletruimte

Kijk af en toe het kitwerk in uw toilet na. Ziet u scheuren of beschadigingen, laat het direct vervangen. Lekkages ziet u vaak pas als het water ver doorgedrongen is. Dan moet er vaak meer opgeknapt worden dan alleen uw kitwerk.

Neem vandaag nog contact op, dan komt Frenks Kitwerken naar u toe!