Over ons

Kitwerk bij particulieren

Met een kleine investering heeft u met Frenks Kitwerken de mooiste en beste finishing touch. U investeert nogal wat in de bouw of vernieuwing van uw badkamer, keuken, toilet, zwembad, boot of caravan. Het strak afkitten is geen simpel eindklusje. En een ruimte bevat altijd veel meer kitwerk dan u denkt. De grootst uitdaging is om de hoeveelheid per keer te bepalen. Teveel of te weinig geeft een lelijk resultaat.

De beste materialen en ervaring in het aanbrengen van kit maken echt het verschil. Een nette, strakke afwerking door ons als professionele kitters zie je gewoon.

Ons kitbedrijf komt bij u voor het snel en vakkundig aanbrengen of vervangen van kit van uw douchebak, draingoot, douchecabine, bad, plinten, wc, toiletruimte, kozijnen, vloeren, aanrechtblad, zwembad, boot, caravan, etc. etc.

Gratis advies aan particulieren

Voordat Frenks Kitwerken aan de klus begint, bespreken we natuurlijk eerst wat uw wensen zijn. Is er sprake van nieuwbouw, renovatie of is alleen onderhoud aan het kitwerk nodig? Bijvoorbeeld bij lekkage of schimmel. En: welke kleur past het beste? Natuurlijk is ons advies altijd gratis.

Kitbedrijf in de zakelijke markt

In de zakelijke markt verzorgen wij voor nieuwbouw of utiliteitsbouw op professionele wijze alle afdichtingen. Strak uitgevoerd en met een duurzaam effect.

Altijd de beste kitter, het beste kitwerk

We komen naar u toe met veel ervaring, altijd snel en persoonlijk. Als u natuurlijk het beste kitwerk wilt hebben. De vestigingsplaats van Frenks Kitwerken is Oosterhout. Ons werkgebied is de hele regio rond Breda, de rest van West-Brabant, heel Nederland.

Neem vandaag nog contact op, dan komt Frenks Kitwerken naar u toe!